30 APRIL – 30 ARTIESTEN – 30 HUISKAMERS

Kom uit je zetel, snuffel door het programma en geniet gratis in een huiskamer van lokaal talent. En dat allemaal in slechts twee stappen.

STAP 1

Zoek een locatie bij jou in de buurt of ga op ontdekkingstocht door Genk. Op deze website lees je alles over de optredens per huiskamer.
Voor elk wat wils: van rock tot jazz, over klassiek naar wereldmuziek en alles daartussen.

STAP 2

Concert bijwonen? Dat kan enkel na reservatie via een eenvoudige mail naar de huiskamereigenaar. Je ontvangt van de huiskamereigenaar een bevestiging van je reservatie. Vergeet deze bevestigingsmail niet mee te nemen. Dit is je ‘toegangskaart’.

Wacht niet te lang, vol is vol!

TIP!

Gluur eens binnen bij de buren of werp een blik op de huiskamer die achter de gevel schuilt waar je elke dag langs fietst. Je kan de deelnemers ontdekken via de leuke makelaarsborden die aan hun woning zullen ophangen. 30/30/30 is dus zichtbaar aanwezig in Genk.

Wist je dat …

  • … je meerdere huiskamers op één dag kan bezoeken? Let wel op de uren van de optredens en de tijd om je van huiskamer naar huiskamer te verplaatsen.
  • …Sommige artiesten op meerdere plaatsen optreden tijdens 30/30/30? Check zeker het programma voor meer informatie!

 

[biginfobox color=”#1e73be” textcolor=”#ffffff” title=”Wist je dat …” href=”https://www.genk.be/lauterik-en-jazztricsmile” button_title=”Geïnteresseerd? Klik hier voor alle nodige info en emailadres” target=”_blank” layout=”vertical”]… je bij onze buren op Mettenveld 33 – Lydia en Ludwig – op 30 april a.s. vanaf 19u00 ook een concert kan bijwonen en kan gaan genieten van de artiesten Lauterik & Jazztric Smile? Dirk Harsch van Lauterik en Ludwig Rost van Jazztric Smile hebben elkaar gevonden in de gezamenlijke liefde voor de gitaar. Traditionele jazz standards worden afgewisseld met Finger picking style jazz blues. Kortom, voor liefhebbers van relaxte gitaarmuziek.[/biginfobox]