Beste muziekliefhebbers,

U krijgt de kans om op donderdag 27 juni om 19u als VIP een concert mee te maken van Jef Neve vanop de eerste rij.

“Making music to make a difference!” That’s the motto of Ghetto Classics, the music academy in the slums of Nairobi that took our hearts away. In order to be able to work there on a yearly basis, I will perform living room concerts in Belgium, where a share of the income will go directly to Ghetto Classics Belgium to keep on collecting instruments, materials and raise funds to be able to get us back there.

Ook in Genk krijgt U de mogelijkheid om deel uit te maken van dit belangrijk project. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen voor dit uniek concert. Hoe vaak kan U muziek van zo dichtbij beluisteren? U kunt de handen van de pianist haast aanraken. Snel inschrijven is dan ook de boodschap. Dit kan via 0468 025448 of lydia [dot] stefani [at] gmail [dot] com.

Om het project te steunen vragen we 65 euro p.p. inkom, gezien het aantal personen beperkt is tot 35. Op die manier is de steun verzekerd, voor hen die anders verstoken blijven van de ervaring om samen muziek te maken. Een extra bijdrage wordt natuurlijk in dank aangenomen. Op die manier krijgen de deelnemers aan Ghetto Classics nog meer kansen om zich te ontplooien in de bijzonder moeilijke omstandigheden van de “slums in Nairobi”. Het bedrag kan op voorhand worden gestort (met vermelding van Ghetto Classics) of ter plaatse worden betaald met payconiq of cash.

Door uw deelname draagt U bij aan dit mooie project waarbij het samen musiceren zo veel meer is dan enkel muziek maken. Het geeft energie en vriendschap, leert samenwerken, verhoogt de eigenwaarde kortom is een positieve bijdrage aan de persoonlijke ontplooiing en daardoor aan de ontwikkeling van de ganse gemeenschap. Dit concert is dan ook een uitzonderlijke belevenis waarbij U persoonlijk wordt geraakt en verrijkt door de klanken van de internationaal gerenommeerde pianist Jef Neve, maar daarnaast ook bijdraagt aan dit speciaal project in Kenia.

De vzw Ghetto Classics zamelt zowel middelen als instrumenten in. Middelen om op jaarlijkse basis met hun team daar les te kunnen geven, maar ook instrumenten, die hier worden hersteld waar nodig, en vervolgens worden meegenomen of verscheept. Een 5-tal jaar geleden hebben ze zo een volledige container instrumenten kunnen verschepen!.

We hopen van harte U te mogen verwelkomen op dit top concert bij ons thuis.  Na afloop bieden we U graag een glaasje aan.

Indien U niet kan komen, maar het project toch wilt steunen, kan dit ook via een storting op onderstaand rekeningnummer

Met vriendelijke groet,

Lydia Stefani  0468 025448

Mettenveld 33

3600 Genk

BE95 9734 0772 2558

https://www.jefneve.com/news

Hallo,

Toen ik vorig jaar mijn vriendin in Kenia bezocht, zijn we naar een concert geweest van “Ghetto Classics”. Dit is een project dat o.a. gesteund wordt door Jef Neve. Hij gaat geregeld naar daar om les te geven en concerten met de lokale muzikanten te organiseren. De VZW Ghetto Classics zorgt ervoor dat elk jaar muzikanten naar daar gaan om cursussen te geven, maar ook dat er voldoende en goede instrumenten beschikbaar zijn.

Nu proberen we geld in te zamelen voor dit project in samenwerking met Jef Neve. Hij komt een huiskamerconcert geven bij ons thuis. Op die manier komt het project onder de aandacht en wordt geld bijeengebracht voor dit prachtige initiatief. De inkomsten gaan integraal naar de Vzw Ghetto Classics.

In een volgende mail staat alle uitleg. Het is prijzig, dat beseffen we, maar de “inkom” is eigenlijk een steun voor het project. Gezien het geringe aantal personen dat we kunnen ontvangen vragen we 65 euro p.p. om een voldoende groot bedrag te kunnen inzamelen. Bovendien krijgen jullie niet alle dagen de kans om een concert op deze intieme setting mee te maken.

We hopen jullie dan ook van harte te mogen ontvangen op donderdag 27 juni 2024 om 19 bij ons thuis voor een onvergetelijke avond piano muziek gebracht door Jef Neve.

Indien jullie andere mensen warm kunnen maken voor dit project en/of voor deelname aan dit concert, mogen jullie de uitnodiging doorsturen. Deel deze informatie ook gerust via sociale media!

Vriendelijke groeten,

Lydia en Ludwig