Voor de maand van het park willen we ook in Bret-Gelieren iedereen naar buiten lokken en laten kennismaken met elkaar, de buurtverenigingen en de natuur.
Piehpel Bruist is een kleine wandeltocht die vertrekt op het Piehpelplein. De wandeling loopt rond het Piehpelplein, door het Piehpelpark, langs de Onze-Lieve-Vrouw van Fatimakerk, … Tijdens de wandeling staan verschillende plaatselijke verengingen met een standje om u kennis te laten maken met hun werking.

Wat?
Buurtwandeling rond het Piehpelplein

Wanneer?
Maandag 29 mei (Pinkstermaandag) van 14u tot 17u

Waar?
Vertrek op het Piehpelplein (Piehpelplein 6, 3600 Genk)
Aankomst voor de Onze-Lieve-Vrouw van Fatimakerk

Voor wie?
Voor jong en oud! Er worden door de verenigingen verschillende activiteiten georganiseerd die voor iedereen toegankelijk zijn.

Wat is de bedoeling?
Kennismaken met buurtverenigingen en buurtbewoners.

Hoe gaat het in zijn werk?
Iedereen kan op zijn eigen tempo de wandeling afleggen tussen 14u en 17u. Het vertrek is op het Piehpelplein waar je een stempelkaart kan afhalen. Met deze stempelkaart kan je de wandeling beginnen en langs de verschillende standjes gaan. Per standje krijg je een stempel van de vereniging die daar staat. Met een volle stempelkaart kan je volledig gratis een stuk taart en een koffie drinken voor de Kerk. Voor de kleinsten wordt er limonade voorzien. Er zal ook fruit aanwezig zijn.

Er is geen inschrijving nodig! U kan gewoon afkomen en samen hopen we er een leerrijke en gezellige namiddag van te maken.

Georganiseerd door:
* Stad Genk
* Chiro Bret-Gelieren
* De Parochie
* Incantatio
* Okra
* Campus O³
* Heidefeesten
* Symbolica