[bullets icon=”0327.png”]
 • Aquafitness
  Het is de ideale manier om het ouderdomsproces tegen te gaan en fit en gezond te blijven.
  De bewegingen worden vooral in verticale positie in het water uitgevoerd waardoor de weerstand wordt gemaximaliseerd. In tegenstelling tot zwemmen is hier niet de snelheid, die een rol speelt maar de intensiteit, duur en de hartfrequentie, die men bereikt.
  Zo kunnen de oefen- en trainingsvormen sterk gevarieerd zijn van zeer licht tot extra zwaar. Effecten kunnen bereikt worden ten aanzien van balans, coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid.[table style=”1″][tr][th]Wanneer[/th] [th]Waar[/th] [th]Wat kost dit[/th][/tr] [tr][td]Donderdag 15u00 – 15u45[/td] [td]zwembad Sportcentrum[/td] [td]€3,50 per keer[/td][/tr] [/table]

   

 • Aquajoggen
  Aquajoggen is een vorm van fitnesstraining waarbij je als deelnemer met een drijfband (=aquabelt) rechtop zweeft in diep water.
  Terwijl je in het water zweeft worden er onder begeleiding diverse oefeningen uitgevoerd. Door de weerstand van het water wordt de conditie verbeterd en de spieren versterkt.  De gewrichten, spieren en pezen worden minimaal belast.[table style=”1″][tr][th]Wanneer[/th] [th]Waar[/th] [th]Wat kost dit[/th][/tr] [tr][td]Dinsdag 15u00 – 15u45[/td] [td]zwembad Sportcentrum[/td] [td]€3,50 per keer[/td][/tr] [/table]
 • Seniorzwemmen (vrij zwemmen)
  Seniorenzwemmen is een verantwoorde en gezonde bewegingsvorm. Je beweegt ontspannen en op eigen tempo door het water. Het doel van deze bewegingsvorm is de spieren en de gewrichten losser te maken en de conditie te verbeteren om een betere fitheid te bekomen.[table style=”1″][tr][th]Wanneer[/th] [th]Waar[/th] [th]Wat kost dit[/th][/tr] [tr][td]Maandag[/td] [td]15u00 – 16u00[/td] [td]zwembad Boxbergheide[/td][/tr] [tr][td]Dinsdag[/td] [td]15u00 – 16u00[/td] [td]zwembad Sportcentrum[/td][/tr] [tr][td]Woensdag[/td] [td]12u00 – 13u00[/td] [td]zwembad Boxbergheide[/td][/tr] [tr][td]Donderdag[/td] [td]15u00 – 16u00[/td] [td]zwembad Sportcentrum[/td][/tr] [tr][td]Vrijdag[/td] [td]12u00 – 13u00[/td] [td]zwembad Sportcentrum[/td][/tr] [/table] Opgelet: niet geldig tijdens de schoolvakanties!
[/bullets]

Bron: www.genk.be